ЛЕЖАЛА 2 ДАНА У МРТВАЧНИЦИ, ПА ОЖИВЕЛА! НЕВЕРОВАТНА ИСПОВЕСТ муслиманке која је прешла у ХРИШЋАНСТВО

Муслиманка, проглашена мртвом, лежала је у мртвачници у главном граду Русије, Москви, цела два дана. Одједном, оживела је и скинула са себе болничку одећу.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo
Oglas Oglas Oglas
Native Ad

Према сведочењу Сабине (како се ова жена зове), док је лежала у мртвачници окружена лешевима, имала је визију дрвета које расте на врху бунара, извештава „Ассист Неwс“. Из стабла тога дрвета, грана се померила према њој и претворила се у месо и Сабина је зачула речи: „Ако ухватиш моју руку, вратићу те у живот.“

Сабина је урадила како јој је речено. Тада се пробудила и зачула глас доктора који су тражили њен леш. „Жива сам. Не брините“, узвикнула је преплашеним докторима. Медицинско особље јој је понудило одећу, храну и воду; затим су јој организовали превоз до болнице за истраживања у склопу московског универзитета, где је отпутовала у средишњу Азију како би посетила свог сина који је био у затвору.

Пренеражени доктори нису могли да објасне како је Сабина оживела након што је провела два дана у коми, а након тога још два дана у мртвачници. Када се вратила у свој дом негде у средишњој Азији, ова жена је имала још једно велико изненађење за своју породицу.

„Морам још негде да одем“, рекла је својим ћеркама. Кренула је у пентекостну цркву и спремно објавила своју веру у Исуса Христа, тако напуштајући дотадашњу муслиманску веру. Рука која ју је подигла из болничке одоре у мртвачници и вратила је у живот, непорециво припада Исусу.

Зато га је тако спремно прихватила након што се вратила кући, као захвалност за његову спасоносну милост. Након што је рекла својој деци (шесторо ћерки и сину) како се вратила у живот, сви су се преобратили у хришћанство. Прошле године Сабина, која сада има 63 године, сведочила је преобраћењу своје деведесетдвогодишње мајке и сестрића у хришћанство.

Недуго затим, Сабинина најстарија ћерка, која је и овог лета била врло скептична према хришћанству, окренула се Исусу.

Similar Posts