МОЛИТВА СВЕТОЈ АНИ: Овако треба да моле све удате жене, и мајке за своју децу!

Молитва мајки Светој Ани за децу

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo
Oglas Oglas Oglas
Native Ad

“Света мајко Ана, твоја нам је кћи Марија у Исусу, свом божанском сину, донела спас. Частећи те, славим милосрђе Господиново. Моли Исуса да ми просветли памет и да снаге да у овим тешким тренуцима верно испуним свој часни позив мајке и једном са својом децом доживим вечно блаженство. Амин.”

Молитва удатих жена за срећан и дуговечан брак

Света мајко Ано, која си од Бога одабрана, да постанеш мајком оној, што нам је родила божански Спас, теби се плачући обраћам за твој моћни заговор. Измоли ми код свог и мог Бога милост, да будем данас и све дане свога живота поштена, честита, чиста и трезна, ћутљива, вредна, милосрдна и богобојажљива жена. Да таква и останем и да увек настојим да будем свом мужу верна другарица, деци својој брижна мајка и да све дужности свога сталежа поуздавајући се у помоћ Божју верно вршим и да ни у чему не будем крива за већу, случајну немарност.

Нека је далеко од мене свака безобразност, гиздавост, брбљивост, љубомора, несмотреност, пркос, невера, лењост и немар у дужности! Увек ћу пред очима имати, света моја заштитнице, твој узорни живот, па се трудити, како бих свој живот све више и више учинила сличним твом животу. Како си ти свом светому мужу Јоакиму, тако ћу и ја свом мужу чинити само добро, а никада зло.

И ја ћу попут тебе све што се куће тиче увек чисто и уредно обављати и за кућну се чељад дању и ноћу бринути озбиљно, да им ништа потребно не усфали. Као што си ти своје дете и ја ћу своје одгајати у страху Божјем. Деца ће на мени видети пример и видети како се душа моја боји Господина, како га хвали и слави у свакој прилици и сваки час.

Попут тебе бит ћу сиромасима мајка, потиштенима подршка. Измоли ми, предрага моја мајко Ано, Божју милост за све ове одлуке, јер само уз помоћ Божју моћи ћу извршити то што сам по твом светом примеру и на твоју част одлучила. Амин.

Извор: Опанак.рс

Similar Posts