НОВА ЧУДА СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ: Лекари су му дали 1% шансе да преживи операцију, али ЧУДО се десило…

Двадесетдеветогодишњи Петар, из Подгорице, отац двоје дјеце, дошао је у Манастир Острог код Св. Василија Острошког да би се Свецу захвалио за изљечење од болести смртоносне гојазности:

Oglas Oglas Oglas
Native Ad

Петар свједочи: „Имао сам 275 килограма. Нисам могао да дишем од дебљине. Љекари су ме послали у Београд на Институт за ендокринологију. Тамо су ми рекли: ,Синко, можеш да живиш још дан, два или пет, а најдуже два мјесеца, јер ти је поремећен прилив кисеоника у мозак и срце, налазиш се у прединфарктном стању, а прети ти и мождани удар’. Притисак ми је био тада 200 са 120…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Љекари су ми предложили операцију. Оперисан сам у Клиничком центру Бежанијска Коса. Љекар др проф. Томислав Ранћеловић ми је рекао да су ми шансе да преживим само 1 %, па шта ми Бог да. Веровао сам у Бога. Све време сам имао са собом освештану воду из Острога и пио је, мазао сам се острошким освештаним уљем, гардероба ми је била освештана, крстић ми је био освештан на дан операције.

Операција је трајала осам и по часова. Нико није вјеровао да операција може да успе. Желудац ми је био скраћен и смањен са 5 литара на 300 милилитара.Смршао сам 32 килограма послије операције, а након тога сам наставио да мршавим по један килограм дневно. Љекари ми гарантују да ћу за годину дана успети да своју тежину сведем на 100 килограма”.

Similar Posts