ОВА ТРИ СВЕЦА ЋЕ ВАМ ПОМОЋИ: Ако сте несигурни и плашљиви изговорите данас ОВЕ РЕЧИ!

Евтропије, Клеоник и Василиск били су другови светог Теодора Тирона. Када је Теодор славно скончао, они су остали у тамници, али нису дуго осуђени због смене царског намесника у Амесији.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo
Oglas Oglas Oglas
Native Ad

Када је стигао нови намесник, још нечовечнији од свог претходника, наредио је да му изведу ову тројицу. Сва тројица беху младићи. Евтропије и Клеоник су били браћа рођена, а Василиск сродник светом Теодору. Међутим, сва тројица бејаху као браћа рођена.

– Као што је Света Тројица недељива, тако смо и ми по вери недељиви и по љубави неразлучни – рекли су пред намесником.

Узалудна беху сва ласкања намесника, и узалудни покушаји да поткупи Евтропија. Намесник му је наиме нудио да вечера са њим, затим је Евтропије одбио и благо, а пошто су покушаји били изалудни Евтропије и Клеоник су осуђени распећем, док је Василиск убијен мачем.

Ако сте несигурни, плашљиви, немате довољно вере у себе… Помолите се овим свецима, они ће вам дати снагу. Уколико желите да вам ови свеци подаре снагу и неустрашивост, изговорите ове речи:

„Мученици Твоји Господе, у страдању своме су примили непропадљиви венац, од Тебе Бога нашега, јер имајући помоћ Твоју мучитеље победише, а разорише и немоћну дрскост демона: Њиховим молитвама спаси душе наше. Амин.“

Similar Posts