CECA U PORODILIŠTE OTIŠLA U STAJLINGU OD 8.770 €! Ražnatovićka na autfit pukla ko Bogdana na porođaj: Samo za tašnu dala 450.000

Svetlana Ceca Ražnatović nije štedela na svom autfitu na dan kad je prvi put videla u životu svog drugog unuka Krstana.

Native Ad

Tako je ona oči od radoznalih pogleda sakrila iza ogromnih crnih “dior” naočara od 400 evra, dok je nakit bio jedne od najpoznatijih juvelirskih kuća na svetu “Van Klif i Arpels”. Na sebi je imala lančić i minđuše iz kolekcije “Alhambra”.

Svetlana Ražnatović Ceca
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Samo za naušnice Ceca je morala da iskešira 2.920 evra.

Svetlana Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN

Svilena košulja je imala “šanel” motive, dok je crni perjani prsluk sa potpisom brenda “prada” 1.500 evra.

Oglas Oglas Oglas

Poznato je da Ražnatovićka ljubiteljka luksuznih tašni, pa je juče imala crni ceger “sen loran” od čak 3.900 evra. Prostom računicom dolazi se do zaključka da je pevačica za posetu porodilištu na sebi imala čak 8.770 evra.

Svetlana Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, pevačica je bila van sebe kada je izašla iz porodilišta nakon što je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana.

Svetlana Ražnatović Ceca
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Mogu da poletim, stvarno. Presrećna sam, ovo je zaista blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, a danas Krstan. Neka mu je na zdravlje i na sreću, na drugi dan Uskrsa. Sve što je moglo lepo da nam se desi, desilo nam se. Željko zna da mu stiže brat, ali ne zna da se rodio. Slavlje će biti u kući. Ja sam bila toliko ushićena, srce mi je bilo u grlu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Ceca je potom otkrila kako se Bogdana oseća, ali i da li je Veljko zaplakao.

– Bogdana je dobro hvala Bogu, a da li je Veljko plakao stvarno ne znam. Vodila sam računa o sebi, i kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo – završila je Ceca.

Stars Naslovna
FOTO: KURIR

Kurir.rs

Similar Posts