ČUDO BOŽJE: Požar dva puta spalio crkve do temelja, a biblija stara 150 godina ostala netaknuta

FOTO: PRINTSCREEN
Native Ad

150-godišnja Biblija, koja je preživela dva požara u crkvama u SAD, sada služi kao simbol snage i istrajnosti članovima crkve u Viskonsinu.

– To je veliki dokaz naše vere koja stoji čvrsto čak i usred vatre – rekao je pastor Tim Obrajen.

Oglas Oglas Oglas

Vatrogasci su mogli da spasu Bibliju, koja je bila izložena u staklenoj kutiji u vreme izbijanja požara, rekla je Ivone Čojnaki, direktorka uprave i misije za The Springs. Biblija je takođe preživela požar u bivšoj metodističkoj crkvi Svetog Pavla u centru Stivens Pointa, koja je izgorela sredinom 1900-ih, rekao je Obrajen.

Više od 50 ljudi okupilo se u utorak popodne na parkiralištu izgorele crkve. Vernici su se setili nedeljnih službi, venčanja, krštenja, omladinske grupe i projekte usluga koji su se dogodili unutar crkve, koja je izgrađena 1964. godine, prema istorijskom društvu okruga Portage.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Triša Mudi (44) iz Nekose tvrdi da je ceo život bila uz crkvu. Odrastajući, pohađala je omladinske grupe i učestvovala u omladinskom horu i božićnim programima. Bila je krštena u crkvi i tamo je njen sin kršten. Kao odrasla osoba, predavala je u nedeljnoj školi.

Obrajen, koji je pastor u Springsu i Sent Polu u poslednjih osam meseci, rekao je da je celo iskustvo bilo malo šokantno.

Similar Posts