ČUDO KOJE JE ZAPANJILO SVE: U poznatom srpskom manastiru se desilo čudesno isceljenje teške bolesti

FOTO: PRINTSCREEN
Native Ad

Čudesna iscelenja u manastiru Tumane se nižu, a ovo je samo još jedna priča u nizu onih sa srećnim krajem. Iskustvo čoveka koji je patio od multiple skleroze, a koji je čudesno ozdravio, utvrdilo je u veri mnoge hrišćane. Njegovo iskustvo vam prenosimo u celosti.

„Nakon promašene dijagnoze i pogrešne terapije, potražio sam pomoć u Manastiru Tumane. Sredinom februara sam hospitalizovan zbog neuroloških problema. Jedva pokretan, skoro prikovan za krevet. Hospitalizacija je trajala ukupno 31 dan. Svi testovi su bili negativni. Doktori ostaju zbunjeni jer ne znaju šta dalje“, napisao je izlečen muškarac i nastavio:

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
Oglas Oglas Oglas

„Oštećenja postoje i vide se na magnetu, međutim ne postoji apsolutno ni jedan kriterijum za dijagnozu multiple skleroze na koju se najviše sumnjalo. Ja sam se oporavio 100 odsto. I dalje sam pod nadzorom lekara ali ja se više ničega ne bojim“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Komentari koji su se u velikom broju ređali, ispod ove ispovesti, samo su radosno veličali moć ove svetinje. „Hvala Bogu i ja se molim čudu“, „Treba verovatu čuda se dešavaju“, samo su neki od afirmativnih komenatra.

(Izvor: Mondo/ALO)

Similar Posts