ČUDO NA SVETU PETKU U MANASTIRU TUMANE: Malog Lazara tumanski svetitelji iscelili od tumora! Poslušajte svedočenje njegovog oca, vojnika Zorana iz Vladičinog Hana

FOTO: PRINTSCREEN
Oglas Oglas Oglas
Native Ad

O čudima u manastiru Tumane od davnina se pripoveda. Tu su se bolesni izlečili, nerotkinje dobile porod, a roditelji na to mesto decenijama dovode teško bolesnu decu ne bi li ih tumanski svetitelji iscelili.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Ovog puta svoju priču u kameru je ispričao Zoran iz Vladičinog Hana kojem su lekari rekli da njegov Lazar ima tumor na mekom tkivu. Oni su pre tri nedelje, tačnije 6. oktobra, došli u Tumane pošto je mali Lazar imao temperaturu na svaka tri-četiri sata. U Tumane su došli direktno iz bolnice, uz dozvolu direktora Instituta za majku i dete, gde se Lazar lečio.

– Jedino što nam je ostalo bilo je da verujemo u Boga, u molitvu, u izlečenje… – kaže Lazarov otac, koji je sa suprugom doveo sina u manastir, na lični zahtev i uoči važne operacije.

https://www.facebook.com/manastir.tumane.9/posts/778418095933849

Kad su došli u Tumane, otac Dimitrije očitao im je molitvu i dao blagoslov, posle čega je dete počelo da jede i pije, a temperatura je nestala…

Otac dečaka je ispričao da je iza njega, njegovog deteta i supruge stoji težak period, ali da su posle posete manastiru osetili mir i spokoj i neki unutrašnji osećaj da će jednostavno sve biti dobro.

– Ježim se na samu pomisao kad se setim njegovih rezultata posle posete manastiru Tumane, bili su dobri, njemu je bilo bolje, meni i supruzi isto… Doktor je rekao da ne može da veruje da se maligni tumor smanjio nekoliko puta i da više nije zloćudan… – veli dečakov otac.

Poslušajte njihovo svedočenje…

https://www.facebook.com/manastir.tumane.9/videos/778492512593074/

Evo još nekih svedočenja poput onog doktorke Marine koja je posle posete manastiru Tumane i molitve da joj Bog podari dete postala mama jedne male Jovane…

https://www.facebook.com/manastir.tumane.9/posts/778640509244941

https://www.facebook.com/manastir.tumane.9/posts/779176515858007

Similar Posts