(FOTO) Srbin zabranio ulazak u lokal svakome ko primi vakcinu! BRNJIČARI TAKOĐE NE SMEJU DA UĐU…

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.529 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je 14 osoba.

Prema novim podacima Ministarstva zdravlja, od poslednjeg preseka testirano je 7.510 uzoraka. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije je 135 pacijenata.

Od početka epidemije u Srbiji je potvrdjen 407.881 slučaj korona virusa, a preminulo je 4.126 osoba. Do sada je testirano 2.693.265 uzoraka. Procenat smrtnosti je 1,01 odsto

Od 1.529 novih slučajeva korona virusa, koliko je u Srbiji potvrđeno u poslednaj 24 sata, 548 ih je registrovano u Beogradu, što je trećina ukupnog broja.

U ostalim gradovima i opštinama zabeleženo je manje od po 70 novoobolelih. Na drugom mestu po broju novih slučajeva je Kragujevac sa 68, a na trećem Vranje sa 67.

Slede Niš sa 62, Kruševac sa 42, Zaječar i Kraljevo sa po 34 i Užice sa 33 novozaražena. U Smederevu je otkriveno 25 novih infekcija, u Novom Sadu 25, Subotica 23, a u Valjevu 20.

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih trenutno je potvrđeno prisustvo virusa Kovid-19 kod 299 korisnika i 267 zaposlenih, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje i socijalna i boračka pitanja.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 5.026, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite iznosi 2108.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji, napominje se u saopštenju.

Ne puštam u lokal vakcinisane

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija zabrane ulaska u lokal vakcinisanima.

“Strogo zabanjen ulaz u lokal brnjičarima i vakcinisanima” ispisano je na ćirilici i latinici uz fotografije maske i vakcina koje su precrtane. 

Nije poznato gde se nalazi lokal “Šuca” sa fotografije, ali je slika dobila hiljade deljenja na društvenim mrežama.

Similar Posts