IMALA SAM 18 POBAČAJA, DALA PREKO 100.000 EVRA NA VEŠTAČKE OPLODNJE: Uvek sam gubila bebe, a onda mi je život spremio čudo!

Native Ad

Borba za potomstvo je postala svakodnevica mnogim parovima jer zbog mnogih zdravstavenih problema i načina života ne mogu da dobiju bebu.

Oglas Oglas Oglas

Loren Varneford koja je imala 18 pobačaja i potrošila 90.000 evra na vantelesne oplodnje uspela je da se ostvari u ulozi majke u 48. godini života i svom mužu Marku (55) podari dete posle 16 godina borbe!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

“Tek posle 16 godina su lekari otkrili šta nije u redu. Dijagnostikovali su da imam “ćelije ubice” koje napadaju i uništavaju embrion koji je star samo nekoliko nedelja. Odlučili smo da prestanemo da pokušavamo 2010. godine jer svaki put kad bih ostala trudna, trudnoća bi se završila do 14. nedelje. Stalno sam se nadala i razočaravala.

Nisam mogla da prestanem da plačem svaki put kada bi se desio pobačaj. Nisam više nmogla da prolazim kroz to. Ali, 5 godina kasnije odlučila sam da dam sebi poslednju šansu i odem na donaciju embriona u Češku 2015. godine.

Onda se desilo pravo čudo, ostala sam trudna i uspela da rodim mog sina Vilijama u 37. nedelji carskim rezom. 18 dugih godina od kako smo počeli da radimo na bebi. Sada nas često nazivaju njegovim bakom i dekom, ali mi smo presrećni što smo najzad dobili naše dete”, priča ona.

18 pobačaja i 90.000 evra. Vredelo je. Nisam više mlada i ne mogu da jurim za njim dok se igra, ali sve je vredno njega. Sada smo savršena porodica, a ja se konačno osećam ispunjeno, rekla je ona.

(Kurir.rs/Independent.co.uk)

Similar Posts