Kladimo se da OVAJ TRIK PRIJE NISTE ZNALI, ŽENA POKAZALA KAKO ČISTI ŠPORET: Svi su u nevjerici, kako nam ovo prije nije palo na pamet?

Native Ad

Ribanje šporeta nakon kuhanja i prženja može da bude veoma naporno, a to znaju samo žene koje ogule ruke ribajući.

Oglas Oglas Oglas

Ipak, kako ne biste gubili vrijeme postoji jedan genijalan trik kako biste očistili svu nečistoću, čak i onu za koju niste znali da postoji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Korisnica Tiktok-a Taira Goj je podijelila jednu odličnu tehniku, za kojom je poludio svijet. Ona je u svom videu otkrila kako se podiže ploča za kuhanje i kako na najlakši način možete da je očistite.

“Znam da neko na svijetu ovo sigurno ne zna. Na ovaj način možete očistiti ispod. Mama me nikada tome nije naučila, pa moram pretpostaviti da ni vas mame vjerovatno nisu naučile da se ova stvar podiže poput haube automobila”, šaljivo je rekla korisnica Tiktok-a.

NJEN SNIMAK POGLEDAJTE NA OVOM LINKU.

Mnogi su se zapanjili kada su videli, ali budite oprezni ova metoda nije efikasna na svim šporetnim pločama. Prije nego što krenete da čistite šporet, obezbijedite lijepo nutrašnjost, kablove, struju i plin ukoliko imate, a onda pristupite sredstvima za čišćenje.

Similar Posts