KRENUO DETETU PO PICU, PA GA IZREŠETALI U CENTRU KRAGUJEVCA! Zečeviću pretili da će kad tad da se OSVETE!

Biznismen i žestok momak iz kriminalnog miljea, Nikola Zečević (37) ubijen je nasred ulice u centru Kragujevca. U njega je ispaljeno više hitaca, a kako se saznaje od izvora iz istrage, nepoznati počinilac je želeo da “overi” svoju žrtvu

Native Ad

Izvori kažu da su u Kragujevac stigli i pripadnici Uprave kriminalističke policije koji će raditi na slučaju. Tužilaštvo intenzivno radi na prikupljenim dokazima. Zečević je preminuo nakod dolaska Hitne pomoći na lice mesta.

Njegova tetka tvrdi da ga je napadač sačekao ispred zgrade i ustrelio po povratku iz pekare.

Nikola Zecevic
FOTO: FACEBOOK
Oglas Oglas Oglas

– Samo je otišao da detetu kupi picu za večeru i kad se vraćao neko ga je sačekao. On je svoje odležao, a pretili su mu još pre deset godina da će kad tad da se osvete – rekla je.

Zečević je bio u zatvoru zbog ranjavanja sina vlasnika menjačnice. To je učinio pre dvanaest godina. Sa druge strane, Vladimir Rebić, direktor policije, rekao je da je Zečević bio povezan sa narkoticima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

On je bio vlasnik Vile Jelena, apartmana za izdavanje, a živeo je u zgradi pored. Ubijeni Nikola Zečević je sin šefa policijkog Odseka oružja i municije u penziji.

Prema nezvaničnim tvrdnjama izvora iz MUP-a, ubica je sinoć sačekao Zečevića u Glavnoj ulici u Kragujevcu i na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak.

Kurir.rs/Informer

Similar Posts