Migranti vršili nuždu deci u usta, pa ih tukli!

Krivi su Šveđani, jer ih nisu integrisali…

Native Ad

U emisiji posvećenoj brutalnim napadima na evropsku populaciju, ministra policije Mikael Damberg nije propustio priliku da svali deo krivice za nasilje na lokalno stanovništvo, pa tako nasilje u zabranjenim zonama švedskih gradova opravdava time što se migranti koji su inače u Švedsku došli dobrovoljno osećaju „bespomoćno“ usled loše integracije.

Grupa mladih migrnata koja je izvršila niz sadističkih i degradirajućih pljački u Švedskoj, su to uradili jer se osećaju bespomoćno pošto nisu prihvaćeni od strane društva, tvrdi ministar unutrašnjih poslova te zemlje iz redova ekstremno levičarske stranke Socijal-demokrata Mikael Damberg.

Oglas Oglas Oglas

U nedavnom skandaloznom slučaju, dvojica imigranata, opljačkala je tinejdžera starog 18 godina, a između ostalog vršili su mu malu nuždu u usta.

U intervjuu za SVT, Mikael Damberg, objašnjavao je razloge za pljačku, a na tapetu nisu bili mogućnost etničke, rasne i verske mržnje ali je zato tema bila krivica na većinskoj populaciji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

„Mislim da ne moram ni da objašnjavam, sačekaću da kriminolozi i drugi kažu šta treba, ali je očigledno da postoji manjak moralne percepcije, kada su mogli da počine to delo protiv mladih ljudi, to je nešto što je posledica lošeg roditeljstva, ali takođe društvo se nije dovoljno aktiviralo“ rekao je ekstremni levičar i anti-suverenista.

Novinar je pitao ministra policije zbog čega se stopa kriminala povećala u „ranjivim zonama“, a radi se o terminu koji Švedska koristi za ono što u drugim zemljana nazivaju zabranjene zone, to jest mesta u kojima se policija plaši da uđe osim ukoliko nisu organizovani u velikim jedinicama.

„To mora da je posledica roditeljskih normi, morala, vrednosti i to je jako ozbiljna tema. Druga stvar, mnogi od tih mladih ljudi se osećaju besmomoćno jer nisu dobri u školi i osećaju da za njih nema mesta u društvu“ rekao je pro-EU ministar.

Similar Posts