Nanijela je smjesu od kurkume na lice i sačekala 10 minuta: Sad je svi mole za recept

Native Ad

Najbolje od svega jeste to što kurkuma ne izaziva nikakve nuspojave i potpuno je bezbijedna za upotrebu. Kurkuma ima posebno mjesto u indijskoj kuhinji zbog svoje divne zlatne boje i iznenađujućeg ukusa, ali ono što nju zapravo čini posebnom jeste njena nevjerovatna ljekovitost.

Oglas Oglas Oglas

Ovaj začin se naširoko koristi zbog svojih ljekovitih svojstava u kineskoj i ajurvedskoj medicini za liječenje mnogih bolesti, od bolova do raka. Još jedan razlog zašto je kurkuma omiljena, a naročito među ženama, jesu njena anti-edjž, protivupalna i antioksidativna svojstva. Aktivno jedinjenje u kurkumi se zove kurkumin, i ono je detaljno proučavano tokom proteklih godina. Osim kurkumina, kurkuma sadrži i druge hranljive materije, kao što su vitamini, minerali, kalcijum i vlakna. Najbolje od svega jeste to što kurkuma ne izaziva nikakve nuspojave. Dakle, potpuno je bezbijedna za upotrebu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Zdravstvene prednosti kurkume:

Poboljšava raspoloženje
Kontroliše dijabetes
Detoksikuje jetru
Poboljšava probavu
Sprečava Alchajmerovu bolest
Održava srce zdravim
Liječi rane
Sprečava artritis
Djeluje kao prirodni ubica bolova
Sprečava rak
Čini kožu zdravijom i ljepšom

Da biste koristili kurkumu za njegu lica i brisanje kolutova oko očiju, upotrebite je na sljedeći način – pomješajte prstohvat praha kurkume sa pastom napravljenom od pola kašičice soka od limuna, kašičice soka od paradajza i prstohvata brašna.

Nanesite smjesu na tamne krugove oko očiju i pustite da odstoji 10 minuta. Ova smjesa je jedna od najboljih prirodnih lijekova za liječenje podočnjaka, i ima sposobnost da ih ukloni u bilo kom trenutku. Druga mogućnost je da koristite smjesu pripremljenu od kurkume u prahu i soka od ananasa. Neka smjesa odstoji na koži oko očiju 10 minuta, a rezultat će biti svjetla koža bez kolutova i podočnjaka.

Ove recepte je podjelila anonimna čitateljka, koja ističe da su je prijateljice molile da im da recept kada su vidjele rezultate koje je postigla tako brzo.

Da li ste možda čuli za Zlatno mlijeko? Ovaj drevni lijek od kurkume je naširoko korišćen za liječenje različitih zdravstvenih problema, uključujući i parazite, infekcije bubrega, gube, infekcije bešike, virusnih infekcija, proliva, groznice, prehlade, bolova u mišićima, bronhitisa, glavobolje i artritisa. A kako da pripremite zlatno mlijeko i kako da ga koristite, pročitajte OVDJE!

Izvor: stil

Similar Posts