NI JEDAN NIJE SMEO DA KAŽE NEĆU: Vakcinisani pripadnici specijalne jedinice Kobre, uradile kako je Vučić tražio…

Posao ili pravo na izbor, dilema je sa kojom se mnogi u Srbiji suočavaju.

Native Ad

Predsednik Vučić rekao je u više navrata da su se njegovi saradnici odlučili za vakcine različitih proizvođača, ali da će se svakako svi vakcinisati

Deo najbližih saradnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića primio je jutros vakcinu protiv korona virusa.

Oglas Oglas Oglas

Kinesku vakcinu “Sinofarm”, na najvećem punktu za vakcinaciju na Beogradskom sajmu, primili su generalna sekretarka predsednika Suzana Paunović, šef kabineta Ivica Kojić, savetnica za zdravstvo Verica Lazić, te deo zaposlenih u pres službi, koji su se odlučili za kinesko cepivo, kao i pripadnici predsednikovog obezbeđenja “Kobre”.

Nakon što je primila vakcinu, Paunović je rekla da se dobro oseća i da nema nikakve tegobe.

“Sačekali smo da otpočne proces masovne vakcinacije građana, da zajedno sa njima primimo vakcinu, dok su pre nas vakcine primili oni kojima su bile i potrebnije”, rekla je Paunović za Tanjug.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Ona je pozvala sve građane da prime vakcinu i tako pomognu da se u Srbiji što pre završi proces vakcinacije. “Na taj način ćemo spasiti svoje i živote svojih najmilijih i pomoći da se naša zemlja u narednom periodu još brže i jače ekonomski razvija”, rekla je Paunović, ali nije navela da li će država platiti odštetu onima koji imaju negativne posledice vakcine.

Predsednik Vučić rekao je u više navrata da su se njegovi saradnici odlučili za vakcine različitih proizvođača, ali da će se svakako svi vakcinisati, kao i on sam, verovatno već za vikend.

Izvor: tanjug

Similar Posts