PITAO SAM GA DA LI JE SILOVAO TE DEVOJKE: Advokat otkrio detalje razgovora sa Aleksićem!

Native Ad

Proteklih nekoliko dana, javnost u Srbiji uznemirena je i šokirana zbog slučaja navodnog serijskog silovanja u školi glume “Stvar srca”.

Profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za silovanje i seksualno napastvovanje, a svoje iskaze su do sada u tužilaštvu dale Milena Radulovića, Iva Ilinčić kao i treća devojka koja je želela da ostane anonimna.

Oglas Oglas Oglas

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom.

Na pitanje da li je neku od tih devojka koje ga optužuju silovao, on tvrdi: “Ma kakvi, ma kakvi” rekao je advokat, pa dodao:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

– Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svestan da je primenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne za neku ulogu.

– Međutim, tvrdi da nikoga nije silovao. Ogromna je hajka na njega, ali on želi da se brani i odbrani istakao je Jakovljević.

Similar Posts