• Pon. stu 28th, 2022

Snaga vere

Sve teme o pravoslavlju

Recept ruskog doktora Savinskog za lečenje svih vrsta cisti

lip 11, 2021

Recept ruskog lekara Savinskog, koji je otkrio odličnu primenu aloe vere, koristi se za lečenje svih vrsta cisti.

Sastojci koji su vam potrebni za ovaj recept su:

– 0,5 l 90%-tnog alkohola (medicinski alkohol)
– 0,5 l domaćeg, visokokvalitetnog meda sa saćem
– 0,75 l crnog vina koje sadrži visoku količinu tanina (čisto crno vino)
– 0,5 kg cikorije (kafa od cikorije)
– 300 g svežih listova aloa vere (bez bodlji, a biljku ne treba zalivati sedmicu dana prije nego se uzmu listovi za ovaj recept)
– 1 kašika propolisa
– staklena posuda od 3 do 5 l

Priprema:

Kupite 2 do 3 godine star kaktus aloa vere i posljednjih sedam dana nemojte ga zalivati. Očistite listove od bodlji i sameljite u mašini za mlevenje mesa. Nakon toga, samleti med sa saćem, dodati i ostatak sastojaka i sve dobro izmešati.

Kada je smesa spremna, uliti je u staklenu posudu i čuvati na tamnom i hladnom mestu dve sedmice (nikako u frižideru). Nakon što prođu dve sedmice, procediti smesu kroz gazu i pretresti u tamne boce ili manje staklenke.

Način upotrebe:

Prvih 5 dana, uzima se 1 mala kašika tri puta dnevno, 2 sata pre jela (sat vremena nakon što uzmete smesu ne bi smeli ništa konzumirati barem sat vremena). Nakon prvih 5 dana, uzima se tri puta dnevno jedna velika kašika pripravka, sat vremena pre obroka.

Ovaj recept pomaže kod većine vrsta cista, naročito kod ciste dojke, ali se može koristiti i kod astme, bronhitisa, tuberkuloze, reumatizma, za čišćenje krvnih žila, malignih bolesti pa i raka.

Napomena:

Vreme trajanja lečenja ovom smesom ne sme prelaziti 2 meseca tokom jedne godine. Takođe, eliksir ne treba koristiti tokom trudnoće, hemoterapije, radioterapije ili stanja u kojima je zabranjena konzumacija alkohola.

Izvor: Stazama zdravlja