SAMOZADOVOLJAVALA SE PRED PUNOM UČIONICOM DECE: Učiteljica na zameni (30) uhapšena nakon sramnog čina

Roditelji su besni zbog tako nemoralnog čina

Native Ad

Zamenica učiteljice optužena je da je snimala kako se seksualno samozadovoljava pred učenicima drugog razreda, javljeno je u policiji.

Amelija Resler (30) uhapšena je u petak i optužena po 19 tačaka zlostavljanja dece, koja su se navodno dogodila u osnovnoj školi Mt Zion, navodi lokalna policija. Škola je u blizini Keroltona, grada na oko 87 km zapadno od Atlante, u američkoj državi Džordžiji.

Školski službenici su obavestili inspektore o “neprimerenom ponašanju“ od strane nastavnika. Naknadna istraga u okrugu otkrila je da se Resler “upustila u nepristojna i nemoralna dela dok je bila u prisustvu osnovaca”.

Amelija Resler
Amelija Resler – nastavnica koja se samozadovoljavala pred decom
Foto: Fox News/Printscreen
Oglas Oglas Oglas

– Čini se da se samozadovoljavala dok je učionica bila puna dece – rekla je Ešli Halsi iz kancelarije šerifa u okrugu Kerol za “VAGA”.

Ukupno 19 tačaka predstavlja po jedno dete u učionici drugog razreda, saopštili su u policiji

Prema Halsijevoj, inspektori su pronašli dokaze o nepristojnom ponašanju kada je neko u učionici snimio sve i alarmirao školu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

– Dobili smo video dokaze jer ih je ona sama snimala i distribuirala ih i uspeli smo da dođemo do tih dokaza – rekla je Ešli.

Haslijeva je takođe rekla da su inspektori bili u procesu obavljanja razgovora sa učenicima koji su bili prisutni u učionici tokom navodnog incidenta. 

– To je jedna od stvari kroz koju deca prolaze, a koja ne bi smela da se dešava – rekla je ona.

– Duševna patnja kroz koju su prošla deca i njihovi roditelji, bila je naša pokretačka snaga u radu na ovom slučaju, njegovom brzom rešavanju i što bržem slanju okrivljene u zatvor. Resler je trenutno u zatvoru u okrugu.

Similar Posts