SKANDALOZNA IZJAVA GLAMUROZNE RUSKE SPORTISTKINJE! “Siromašne majke ne treba da rađaju decu” (FOTO)

Slavna ruska sportistkinja sve šokirala izjavom  

Native Ad

Glamurozna gimnastičarka Karolina Sevastijanova nedavno je dospela na stranice svetske štampe nakon što je uputila niz oštrih reči siromašnim majkama i porodicama sa puno dece.

Poznata Ruskinja izazvala je burnu reakciju javnosti nakon što je na Instagramu rekla da su finansijski ugrožene majke “neodgovorne” jer rađaju dece, a ne mogu da to sebi priušte.

Oglas Oglas Oglas

Ova 25-godišnjakinja dodala je i da trudnoća danas lako može da se spreči, a sve ovo iznela je kao odgovor na pitanje zašto odbija da pomogne siromašnim roditeljima koji imaju puno dece.

Karolina je rekla da umesto toga novac daje grupama za zaštitu životinja i različitim dobrotovnornim organizacijama.

Ona je ovo mišljenje iznela na svom Instagram profilu, gde je prati više od 600 hiljada ljudi, u okviru rubrike “pitanja/odgovori”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

– Ti ljudi odlučili su da budu toliko neodgovorni. Ne živimo u kamenom dobu da se pitanje trudnoće ne može kontrolisati. Kad već znate da ne možete da brinete o jednom detetu, zašto rađete drugo, treće, četvrto? Da li je to uopšte fer prema deci kada znate da ne možete da im pružite dobru budućnost? – rekla je ova sportistkinja.

Dodala je da se ne oseća odgovornom za postupke drugih ljudi.

Inače, Karolina je 2012. osvojila olimpijsku medalju u grupnoj gimnastici, a bila je i šampionka u istoj disciplini dve godine ranije na Olimpijskim igrama za mlade. Sada se povukla iz ovog sporta, a aktivno se bavi modelingom. Još 2015. pojavila se na naslovniji ruskog izdanja časopisa “Maxim”.

Similar Posts