SNIMAK IZ PAKLA: Migrant sa nožem od 20 centimetara napao čoveka u automobilu! (VIDEO)

Oglas Oglas Oglas
Native Ad

Šokantan video na kome migrant napada čoveka u automobilu sa nožem dužine preko 20 centimetara zapalio je društvene mreže i uznemirio javnost u Velikoj Britaniji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Video je snimljen 30.maja na ulici London Road kamerom susednog automobila, a do incidenta je došlo nakon što vozač okrznuo biciklistu koji je sa leđa nepropisno blokirao automobil prilikom njegovog izlaska sa mesta predviđenog za parking.

Migrant je stao pored automobila i preprečio mu put, nakon čega je vozač pokušao da izađe, a biciklista nije želeo da se pomeri.

Nepoznati su motivi zbog kojih je napadač stao na put kolima, međutim imajući u vidu da je bio naoružan veruje se da je planirao da otme automobil.

Nakon incidenta biciklista je izvadio ogroman nož i pokušao da probije staklo automboila, prilikom čega je šokušao i da nasilno uđe u vozilo, ali su vrata bila zaključana iznutra.

Nije poznato da li je napad ujedno motivisan rasnom, verskom ili nacionalnom mržnjom.

Britanija je pod velikim tenzijama kada je u pitanju masovna migracija, nedavno je novinar Tomi Robinson uhapšen samo zato što je radio reportažu o sudskom procesu u kome se 28 migranata tereti za grupna silovanja engleskih devojčica.

Video Player

00:00
00:29

Hapšenje novinara izazvalo je velike proteste u Londonu, ali i u više evropskih zemalja.

Lider opozicije u Holandiji i poslanik parlamenta EU Gert Vilders je osudio hapšenje istačući da se radi o gušenju slobode govora i zavođenju medijskog mraka u Evropi.

Similar Posts