SRAMOTA-ATP NAPRAVIO SKANDALOZAN POTEZ: Novak i Jelena razgolićeni u krevetu FOTO

Naime, nakon objavljivanja najnovije rang liste kojom je i zvanično Đoković oborio svetski rekord Federera, krovna organizacija tenisera je najpre lepim uvodom na zvaničnom sajtu podsetila na veličinu Noletovog uspeha:

“Ovaj 33-godišnjak, koji je pao na 22. mesto 21. maja 2018. i vratio se na čelnu poziciju 5. novembra iste godine, proveo je od tada 88 sedmica na vrhu, u dva navrata, a pritom je prošlu sezonu završio na prvom mestu rekordni šesti put”. Međutim, ove reči same po sebi ne bi bile ništa čudno da ATP nije odlučio da potpuno neočekivane scene uključi u prateći video-snimak “u čast Novakovog rekorda”.

Podsetila je Asocijacija teniskih profesionalaca ne samo kako je Novak Đoković slavio prvu titulu, pa i prvi grend slem trofej, već je bilo tu i izjava legendi prethodnih teniskih era – od Borga, Samprasa do Mekinroa, govorili su i Noletov brat Marko, i trofejni trener Vajda, ali…

Kada je trebalo da se najavi kratko obraćanje Jelene Đoković, supruge najboljeg tenisera sveta, ATP je odlučio da to uradi uz scenu iz kreveta, gde su svojevremeno Nole (ležeći bez majice) i njegova životna saputnica snimili reklamni film u sklopu podsećanja na to kako su se upoznali.

Novak Đoković, Jelena Đoković
FOTO: PRINTSCREEN

Od hiljada dostupnih fotografija čuvenog bračnog para, izabrana je baš ova scena, što je dosad nezabeleženo u istoriji zvaničnog sajta jedne velike sportske organizacije.

Ostatak video-priloga je bio više nego korektno odrađen, a kada smo već spomenuli suprugu Novaka Đokovića, u ovom snimku je prikazana njena sledeća izjava:

“Stvarno sam ponosna! Bio je to oduvek njegov san, da bude toliko uspešan i mnogo mi je drago zbog njega, što je uspeo da ostvari svoj san”, istakla je Jelena Đoković.

Podsetimo, Nole je započeo 311. nedelju na teniskom vrhu, što niko ranije u muškoj konkurenciji nije uspeo.

Međutim, tri dame su dominirale duže od Đokovića u “belom sportu” i Novak bi sada mogao da krene i po taj rekord.

Kurir sport

Similar Posts