Sva čuda aspirina: Za kosu, mrlje, bubuljice

Aspirin je jedan od najpoznatjih lijekova za ublažavanje boli, ali njegove su moći puno veće i zapravo je dobar pomoćnik u nekim drugim situacijama, od toga da pomaže skidati mrlje s odjeće pa do toga da potiče rast biljaka i ublažava ubode od komaraca.

Native Ad

Aspirin zbog svog hemijskog sastava čudotvorno vraća bjelinu rublju, a da bi se to postiglo, potrebno je pet tableta rastopiti u sedam do osam litara tople vode. Posivjelo rublje kojemu želite vratiti svježinu stavite preko noći u tu otopinu te sutra operite u perilici.

Aspirin je koristan i za cvijeće ili biljke. Čini ih otpornijima i pospješuje njihov rast. Rastopite jedan aspirin u tri i pol litre vode pa raspršite otopinu po biljkama.

Oglas Oglas Oglas

Pomaže i kod uklanjanja mrlja od znoja te onih od jaja. Nekoliko tableta usitnite u prah, dodajte malo vode da se napravi pasta koja se stavlja na onečišćeni dio. Drži se nekoliko minuta pa se potom stavi u perilicu rublja.

Kada vas ujede komarac dovoljno je tabletu s jedne strane malo navlažiti vodom pa staviti na mjesto uboda nekoliko minuta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Pomaže i kod ublažavanja akni i bubuljica na način da se od nekoliko tableta i vode napravi smjesa. Drži se neko vrijeme na upaljenome mjestu i zatim skida mlakom vodom,piše Radiosarajevo

Dobar je i u borbi s dosadnom peruti, tako da se prah stavi u šampon, kosa se našamponira, pusti nekoliko minuta da aspirin djeluje i potom se ispere. piše Radiosarajevo

Izvor: haber.ba

Similar Posts