Transformacija estrade: Ana Nikolić dogurala do 100 kg, a uz ovu jutarnju rutinu skinula je 50 kg!

Muškarci opet gube glavu za njom

Ana je od početka karijere važila za jednu od najatraktivnijih pjevačica na estradi, za kojom su muškarci gubili glavu.

Međutim, prije oko četiri godine počela je njena borba sa viškom kilograma, a Nikolićevoj se na licu sve više ocrtavala nesigurnost zbog ovog problema.

 

Kako je sama ispričala jednom prilikom, u trenutku kada je otišla na porođaj sa kćerkom Tarom, Ana je imala 100 kilograma.

Nakon porođaja, višak kilograma je sporo odlazio, ali je Ana ipak povremeno počela da se pojavljuje u javnosti. Međutim, jedna stvar koju su svi primijetili jeste da je u tim prilikama uvijek bila ozbiljnog, nekad čak i tužnog izraza lica, koji je oslikavao njeno nezadovoljstvo.

Ipak, uz rad, disciplinu i jaku volju i motivaciju, Ana se ponovo posvetila svom izgledu i kilogrami su počeli da se tope.

Kako je ispričala svojevremeno, uspjela je da smrša više od 50 kilograma, i to uz pomoć redovnih treninga, dijete i tableta za mršavljenje.

– Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnju rutinu. Čim ustanem pijem 2 čaše vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Poslije toga slijedi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (bijelo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – rekla je Ana i dodala:

– Čovhek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promijeni i samim tim će uspjeti. Prvih mjesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osjećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4!

Ana Nikolić sada je ponovo žena kojoj mnoge druge dame zavide na izgledu, iako, s druge strane, ima i onih koji smatraju da je sada premršava.

 

 

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

[CBC show "y" country = "ba"]

Oglas

[/CBC] [CBC show "y" country = "rs"]

Oglas

[/CBC] [CBC show "y" country = "hr"]

Oglas

[/CBC] [CBC show "y" country = "me"]

Oglas

[/CBC] [CBC show "y" country = "mk"]

Oglas

[/CBC] [CBC show "y" country = "at"]

Oglas

[/CBC] [CBC show "y" country = "de"]

Oglas