(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVAVI MIGRANTI LEŽE PO PODU: Ovako je izgledao obračun noževima u Kikindi!

Snimci krvavog obračuna pojavili su se na društvenoj mreži Tik Tok.

Prihvatnom centru kod Kikinde, u nedelju tokom popodnevnih časova, izbila je tuča između migranata, pa su morali da intervenišu policija i Hitna pomoć.

Nekoliko sanitetskih vozila i patrolnih vozila upućeno je u nekadašnju upravnu zgradu Poljoprivrednog preduzeća “29. novembar”, poprište sukoba.

Kako piše Gradski, u kikindskoj bolnici je medicinska pomoć pružena osmorici migranata, a tokom okršaja su korišćeni noževi i ašovi.

Hitna služba je na Prijemno odeljenje dovozila po dvoje povređenih migranata. Konstatovane su ubodne rane u predelu butina, glave… Radi se o mlađim muškarcima koji imaju između 20 i 30 godina.

Kako saznaje portal, dvojica su zadržana. Jedan migrant je hitno operisan, a drugi zadržan na Odeljenju urologije. Ostali su pušteni nakon što su im povrede zbrinute na Prijemnom odeljenju. Povrede kod svih migranata su nanete oštrim predmetima.

U Prihvatnom centru su, krajem oktobra prošle godine, jednom Marokancu napadači zadali više udaraca nogama i rukama, dok je jedan državljanin Bangladeša, oštrim predmetom, isečen po leđima.Video Player00:0000:37

Incidenti poput ovog nisu neuobičajeni, piše medij, naročito otkako ovde više ne borave porodice, nego isključivo samci. Prihvatni centar je utočište migrantima iz Sirije, Bangladeša, Maroka, Alžira.

Izvor: Newspanel/Telegraf

Similar Posts