VELIKA TRAGEDIJA! DEČAK KOJI SE OBESIO JE UNUK SRPSKOG GENERALA: Do strašne nesreće došlo zbog OPASNOG izazova na društvenoj mreži

Dečak (9), koji se u utorak obesio u svojoj sobi u stanu u Beogradu, unuk je srpskog generala Božidara Delića.

Native Ad

Dečak kojeg su roditelji pronašli obešenog u njegovoj sobi najverovatnije je izgubio život zbog učešća u “Blackout izazovu” na društvenoj mreži TikTok.

Šta je “Blackout izazov” i zašto je popularan?

Oglas Oglas Oglas

Ovaj “izazov” podrazumeva da deca stave sebi kaiš oko vrata, stežu ga i snimaju taj čin mobilnim telefonom sve dok ne padnu u nesvest. “Igra gušenja” ili kako se još zove “Izazov onesvešćivanja” je, nažalost, trend među mališanima.

Deca koja gledaju snimak najpre se smeju, potom bivaju uplašena da li će se njihov drug ili drugarica povratiti iz nesvesti, a sve se završava divljenjem i “ohrabrivanjem” kako je “junak izazova” ispao “pravi car”, “neuništiv”, “hrabar”, “Bog”…

Želju da prate i učestvuju u “izazovima” objašnjavaju jednom jedinom rečju – drama. Uzbuđenje koje bi trebalo da osete zbog pobede u nekom sportskom takmičenju deca su zamenila adrenalinskim uzbuđenjem zbog “hodanja po žici na ivici života i smrti”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Prema prvim informacijama dečak se bio zaključao u stanu pa su morali da obijaju vrata.

Ekipa Hitne pomoći je pokušala da ga reanimira, međutim, dečak je preminuo.

Božidar Delić

Božidar Delić rođen je 20. februara 1956. godine.

Srpski je političar i general-major u penziji. Jedno vreme je bio i potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije.

Završio je Vojnu akademiju kopnene vojske i Školu nacionalne odbrane.

Tokom sukoba na Kosovu i Metohiji i za vreme NATO bombardovanja (1999. godine) je bio komandant 549. mehanizovane brigade Vojske Jugoslavije, raspoređene na granici Srbije i Albanije.

(Kurir.rs/Telegraf)Similar Posts