• Čet. pro 1st, 2022

Snaga vere

Sve teme o pravoslavlju

ZA ZDRAVIJA PLUĆA…SAMO NEKOLIKO KAPI OVOG ULJA VAM MOŽE POMOĆI!!!

tra 16, 2021

Za zdravija pluća koja su jako osjetljiva na mnogobrojne alergije koristite samo nekoliko kapi čudotvornog ulja.

Terapeutski ulje divljeg origana se pije u ciklusima od tri nedelje sa pauzama od deset dana između ciklusa. Ulje se pije uvek tri puta na dan, posle obroka, razrijeđeno u kafenoj kašičici jestivog ulja (hladno ceđeno, nerafinisano maslinovo, kokosovo, suncokretovo, laneno ulje…). Eventualno, ulje se može razrijediti u kašičici meda ili masnoj pavlaci.

Da bi se ulje što boljeb rastvorilo potrebno je dodatno promiješati sadržaj u kašičici, pa tek onda brzo progutati (ne zadržavati u usnoj duplji jer je ulje veoma ljuto, može se popiti čaša hladne vode posle pijenja ulja).
Početna doza 3×1 kap, na svaka tri dana povećavati broj kapi za jedan (3×2, 3×3, 3×4), kada se stigne do 12 kapi na dan (3×4 kapi) tako piti ulje do kraja treće nedelje. Zatim se pravi pauza 10 dana (poželjno je uraditi kontrolnu analizu). Ako se infekcija nastavi (vrlo otporne bakterije, izuzetno oslabljen imunitet)
treba ponoviti ciklus pijenja ulja.

Za djecu stariju od tri godine: poželjno je da terapija traje 10-14 dana. Ulje se pije razređeno u kašičici jestivog ulja ili meda.
Obavezno dobro promiješati ulje pre gutanja. Objasniti dijetetu da ulje ne zadržava u ustima i da brzo guta. Posle ulja se uvijek može popiti čaša hladne vode. Ulje piti dva do tri puta na dan, posle obroka (1-2 kapi).