ŽENA FUDBALERA TRAŽILA RAZVOD I POLA BOGATSTVA PA DOŽIVELA ŠOK: Velika zvezda PSŽ nema ništa! Jednoj ženi SVE PREPISAO!

Tokom Svetskog prvenstva u Kataru ljubitelji fudbala imali su priliku da vide koliko je reprezentativac Maroka vezan za svoju majku Sadiju Mut, a par meseci kasnije na bolan način to je uvidela i njegova supruga Hiba Abuk.

Native Ad

Fudbaler Markoka Ašraf Hakimi prošlog meseca optužen je da je silovao 24-godišnju devojku u svojoj kući u Parizu, kada su njegova supruga i deca bili na putu u Dubaiju. Kada je Hiba saznala za optužbe, odmah je zatražila razvod od fudbalera.

Francuski magazin “First Mag” objavio je da je glumica tražila polovinu njegove imovine, ne sluteći da njen suprug, pravno gledano, ne poseduje ništa!

Oglas Oglas Oglas

Naime, fudbaler je poslednjih godina svo svoje bogatstvo prepisao majci Sadiji, pa će njegova supruga nakon razvoda ostati bez ičega.

Hakimi u PSŽ-u zarađuju gotovo milion evra mesečno, ali njegova plata direktno ide na mamin račun. Pa kada mu je novac potreban, mora da ga traži od majke.

Sve nekretnine, automobili, nakit – bukvalno sva imovina koju je stekao vodi se na ženu u koju ima najviše poverenja – njegovu mamu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Svima koji imaju proširene vene čitajte dok ne izbrišu!


Sponsored by logo

Tokom Mundijala u Kataru Marokanac je privukao veliku pažnju javnosti zbog svog prisnog odnosa sa majkom. Sadija je uživo pratila mečeve Maroka, a Hakimi je nakon svake utakmice jasno stavljao do znanja na mu je mama na prvom mestu. To je nakon velike pobede nad Portugalom zasmetalo Hibi koja je mu je na licu mesta objasnila da bi prvo trebalo da dođe kod nje, a ne svaki put kod mame.

Fudbaler i glumica upoznali su se 2018. godine dok je Hakimi bio u Borusiji Dortmund. Abuk (36) je glumica tunišanskog i libijskog porekla koja je, kao i Hakimi, rođena u Madridu. Ova lepotica i pre nego što se upoznala sa Hakimijem izgradila uspešnu karijeru na filmu, glumila je u raznim TV serijama u Španiji. Venčali su se 2020. godine i imaju dvoje dece.

Kurir sport

Similar Posts